Descriere

Constructie gard beton

DETALII

Tipul proiectuluiAmenajare fatada cladire
ClientPrivat
Data finalizăriiAugust 2022
Mărimea proiectului

SCOPUL

Fatada casei tale este primul lucru pe care il vad oamenii il vad in curtea ta si iti judeca in functie de aceasta gusturile in materie de amenajari exterioare. Cu cat este casa mai frumoasa, cu atat esti mai apreciat si vorbit de bine.
Este imperios necesar ca si culorile sa nu fie tipatoare, insa nici nuante care sa retina intreaga caldura a soarelui. Nu cred ca vrei sa alegi o combinatie inestetica, motiv pentru care urmatoarele recomandari ti-ar putea fi de folos:
Alb plus verde – peretii exteriori colorati intr-un verde mentol reprezinta o alegere ideala, intrucat usile si ferestrele albe vor fi puse foarte bine in evidenta;
Albastru si maro nisip – o astfel de combinatie face trimitere la o binemeritata vacanta, concediu sau city break, intrucat reimprospateaza privirea si ofera, atat tie cat si vizitatorilor, o oaza de rasfat
Alb si maro – daca vrei sa nu iesi din tipar, nonculorile folosite ca baza pot scoate in evidenta designul clasic sau traditional al casei tale, sau chiar unul avangardist. Astfel, eleganta și aspectul minimalist vor fi la ele acasa.
© Copyright 2023 NL EXPERT CASA