Din dragoste pentru lucruri frumoase

 • Valorile in care societatea crede sunt: profesionalismul echipei, experienta, clientii, piata libera. Numai datorita unei echipe puternice, unite si bine pregatite profesional va reusi sa-si faca un renume, prin serviciile pe care le ofera, promovand calitatea in tot ceea ce face. Societatea doreste sa construiasca relatii de buna colaborare cu toti clientii, bazate pe incredere si respect fata de necesitatile acestora si fata de actul investitional.
 • Piata libera ii permite sa colaboreze si in acelasi timp sa concureze cu firmele de constructii, aplicand metode de lucru moderne si utilizand materiale de calitate.
 • Obiectivul firmei este sa ofere solutii optime, de calitate, care sa respecte cerintele beneficiarilor, termenul de executie al constructiei si bugetul alocat. Este pregatita sa transpuna in realitate proiectele cele mai complexe.

Adaptabilitatea

Tot ceea ce facem este in interesul clientului. Cautam sa oferim pachetul de servicii ideal care sa se muleze perfect pe nevoile Dumneavoastra. Totul este atent cantarit, astfel incat sa va putem oferi serviciul perfect.

Pasiune in tot ceea ce facem

Punem pasiune in tot ceea ce facem. Scopul nostru ca firma de constructii este acela de a atinge perfectiunea in interesul clientilor nostri. Succesul companiei noastre se bazeaza pe experienta si dedicatia angajatilor nostri pe care reusim sa ii mentinem motivati

Calitatea serviciilor noastre

Suntem dedicati calitatii in tot ceea ce intreprindem. Intreg ansamblul de operatiuni sunt in asa fel elaborate astfel incat sa fim firma de constructii perfecta pentru Dumneavoastra.

DE CE SA NE ALEGETI PE NOI?

PROFESIONISTI IN RENOVARI

Telul nostru este sa va oferim servicii de renovari si finisaje interioare de care sa fiti pe deplin multumiti. Urmariti portofoliu firmei.

SERVICII RAPIDE

Stim ca vreti casa renovata cat mai repede, asa ca, echipele noastre lucreaza in cel mai rapid mod, fara sa faca rabat de calitate.

PRETURI ACCESIBILE

Verificam toate aspectele lucrarii si luam cele mai potrivite decizii, astfel incat costurile renovarii sa fie optime.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastra este de a ne autodepasi cu fiecare proiect pe care il executam, consolidand astfel o relatie de colaborare fructuoasa si de lunga durata cu toti partenerii nostri.

Alegandu ne pe noi, veti alege o firma de constructii cu preturi mici, care va va oferi termene de executie rezonabile pentru fiecare operatiune contractata, o firma de constructii care va respecta cu strictete standardele de calitate impuse precum si bugetele stabilite initial.
echipa noastra este alegerea ideala

ATUURILE NOASTRE

 • Transparenta

  Este probabil lucrul cel mai important in relatia dintre o firma de constructii si client. Pornind din prima etapa a proiectului, va asiguram ca veti beneficia de transparenta totala. Veti sti in orice moment pe ce anume au fost cheltuiti banii dumneavostra.

 • Profesionalism

  Echipa noastra este atent selectata, avand inrolati in cadrul companiei noastre cei mai buni specialisti in domeniu. Pe intreaga perioada a derularii unui contract veti fi in contact permanent cu un membru al echipei noastre care va va tine la curent cu evolutia lucrarilor si va oferi explicatii si sugestii de imbunatatire a proiectului.

 • Respectul fata de client

  In cadrul firmei noastre de constructii, sintagma „Clientul nostru, stapanul nostru” este cu sfintenie respectata. Clientii nostrii sunt importanti pentru noi, indiferent de complexitatea si valoarea proiectului. Indiferent de buget, noi suntem o firma de contstructii care va poate oferi solutii optime, adaptate perfect nevoilor Dumneavoastra fara a face rabat de la calitate.

© Copyright 2023 NL EXPERT CASA