Varianta tradițională de acoperire a pereților din casă este vopseaua de interior. Nu este nimic greșit, pentru că nu poți da greș atunci când dai un strat frumos de vopsea de calitate, însă poți crea un spațiu plăcut, primitor, încă de când ai intrat pe ușă. Folosirea unui tapet decorativ este o modalitate excelentă de a introduce modele și texturi pe suprafața pereților din casă sau doar pentru anumite părți ale casei tale.
Dacă îți dorești să acoperi pereții cu o textură sau o culoare deosebită, atunci trebuie să ai grijă la toate detaliile. Unele modele au atât textura, cât și culoarea foarte puternică, iar acoperirea unei camere întregi va produce o supraîncărcare vizuală. Așadar, pentru aceste cazuri, ia în considerare să accentuezi cu tapet doar un singur perete și nu toți patru. Dacă ai puțină creativitate și simț estetic, atunci poți acoperi pereții cu orice tip de tapet, indiferent de textură sau culoare.
Îți dorești o schimbare în casă, dar să fii și în pas cu moda. Trebuie să știi că 2023 este dedicat culorilor îndrăznețe, nuanțelor de roz cu accente bogate, întunecate, dar și explozii de culoare. Bineînțeles, rămân și tonurile pământii care amintesc de natură, dar și cele neutre și calde.
© Copyright 2023 NL EXPERT CASA